Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@18:04:26 GMT

توضیحات وزارت نفت در باره سهام پالایش یکم

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۷۰۷۹

به گزارش بورس تابناک، در این توضیحات، علت تاخیر در بازگشایی نماد پالایش یکم تعیین تکلیف انتقال سهام جایزه اعلام شده است.

در این اطلاعیه با اشاره به اینکه کاهش شاخص بورس طی ماه‌های گذشته، ارزش صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم نیز کاهش یافته است ابراز امیدواری شده است با رشد قیمت سهام شرکت‌های پالایشی، بازده سرمایه‌گذاری صندوق نیز به ارزش مناسبی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح این اطلاعیه بدین شرح است:

همانگونه که استحضار دارند در راستای جزء (۴-۲) بند «الف» تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و به منظور واگذاری سهام باقیمانده متعلق به دولت (شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران) در شرکت‌های پالایش نفت اصفهان، تبریز، بندرعباس و تهران موضوع جزء «ج» بند (۱) تصویب‌نامه شماره ۳۶۲۲/ت ۵۷۵۷۹ هـ مورخ ۱۳۹۹/۱/۲۰ هیئت محترم وزیران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران بر اساس دستور مقام عالی وزارت در هامش نامه شماره ۱۷۲۰۷۳ مورخ ۱۳۹۹/۵/۲۲ به نمایندگی از سوی وزارت نفت نسبت به تاسیس صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم اقدام کرده است.

بر همین اساس و حسب هماهنگی کامل فی‌مابین وزارتخانه‌های نفت (شرکت ملی پالایش و پخش)، امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی)، سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیر صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم فراخوان پذیره نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق درباره واگذاری سهام مورد اشاره متعلق به دولت از تاریخ ۱۳۹۹/۶/۵ لغایت ۱۳۹۹/۶/۳۰ انجام می‌پذیرد.

در راستای اجرای مفاد ماده (۱۲) اساسنامه صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم، مدیر صندوق گزارشی از نتایج پذیره‌نویسی واحدهای سرمایه‌گذاری به همراه تأییدیه بانک و متولی صندوق و نیز فهرست و تعداد سهام پیشنهادی موضوع واگذاری مطابق با مجوز اعطا شده به صندوق و متناسب با مبالغ جمع‌آوری شده را به منظور دریافت مجوز فعالیت صندوق به سازمان خصوصی‌سازی اعلام می‌دارد.

بر همین اساس، سازمان خصوصی‌سازی طی نامه شماره ۱۷۹۵۱ مورخ ۱۳۹۹/۷/۱۴ تعداد سهام قابل واگذاری شرکت‌های پالایشی مورد اشاره را به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه منعکس و از سوی شرکت اخیرالذکر در تاریخ ۱۳۹۹/۷/۱۹ در سامانه سیستم BBS بورس سهام به صندق انتقال می‌یابد.

با توجه به مجوزهای اخذ شده از سوی شرکت‌های پالایش نفت اصفهان و تهران از سازمان‌های خصوصی‌سازی و بورس و اوراق بهادار درباره برگزاری مجامع عمومی فوق‌العاده درباره افزایش سرمایه شرکت، از سوی شرکت‌های مورد اشاره به ترتیب در تاریخ‌های ۱۱۳۹۹/۷/۱۵ و ۱۳۹۹/۷/۹ جلسات مجامع عمومی برگزار می‌شود.

بر همین اساس و به منظور بهره‌مندی سرمایه‌گذاران واحدهای صندوق از منابع ناشی از افزایش سرمایه شرکت‌های پالایش نفت اصفهان و تهران موضوع تعلق سهام جایزه، سهام انتقال یافته از شرکت‌های پالایشی اخیـرالـذکر بـه صندوق سرمـایه‌گـذاری پـالایشی یکم، حسب تصـویب‌نـامـه شماره ۹۱۲۰۰/ت ۵۸۱۴۴ هـ مورخ ۱۳۹۹/۸/۱۲ هیئت محترم وزیران مبنی بر کلیه حقوق مالکانه سهام از جمله سود سهام، حق تقدم و سهام جایزه، متناسب با سهام مورد انتقال، متعلق به صندوق مربوط خواهد بود. به همین لحاظ از سوی سازمان خصوصی‌سازی طی نامه شماره ۲۱۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۸/۲۱ موضوع انتقال سهام جایزه، سهام انتقال یافته از شرکت‌های پالایش نفت اصفهان و تهران به صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه منعکس شده و از سوی مدیر صندوق موضوع انتقال سهام مزبور در دست پیگیری و انجام است.

بدیهی است به محض انتقال سهام جایزه به صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم و هماهنگی لازم از سوی مدیر صندوق با سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به اخذ مجوز فعالیت صندوق اقدام و بازگشایی نماد معاملاتی صورت پذیرد.

همانگونه که استحضار دارند با توجه به کاهش قیمت سهام شرکت‌های پالایشی از جمله شرکت‌های پالایشی مورد اشاره به طبع کاهش شاخص بورس در طی ماه‌های گذشته، ارزش صندوق سرمایه‌گذاری پالایشی یکم نیز کاهش یافته است. انتظار می‌رود با رشد قیمت سهام شرکت‌های پالایشی، بازده سرمایه‌گذاری صندوق نیز به ارزش مناسبی برسد.»

 

منبع: شانا

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی محمد حسن راستگو وام یک میلیونی کرونا وزارت نفت شاخص بورس پالایشی یکم صندوق ETF محدودیت های کرونایی محمد حسن راستگو وام یک میلیونی کرونا صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم شرکت های پالایش نفت اصفهان سازمان خصوصی سازی شرکت های پالایشی اوراق بهادار انتقال سهام مدیر صندوق نامه شماره سهام جایزه مورد اشاره مورخ ۱۳۹۹ ۱۳۹۹ ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟